Promoot Bewustindekinderopvang.nl Blog

Nieuwsbrief Sept 2017

Bewustindekinderopvang nieuwsbrief   |   Nummer 15  |   Sept 2017

Wist je dat de jaarlijks verplichte RI komt te vervallen? Daarvoor in de plaats komt er het veiligheids-en gezondheidsbeleid. Het beleid betreft o.a. een beschrijving over hoe je juist kinderen leert omgaan met kleine risico's. Kinderopvangtotaal besteed aandacht aan dit beleid in hun blog. Ben je benieuwd, klik hier. Wil je meer weten over deze of andere wijzigingen klik dan hier of ga naar www.veranderingenkinderopvang.nl.

...


preventie wiegendood

Bewustindekinderopvang nieuwsbrief   |   Nummer 14  |   Mei 2017

De temperatuur stijgt en de (winter)slaapzakken worden te warm. Waar let je nog meer op naast de slaapkamer temperatuur? In deze nieuwsbrief aandacht voor het onderwerp Veilig Slapen. En.. een kennis test!

Werk jij zelf niet op de babygroep maar een vriend(in) of collega van jou wel? Stuur deze nieuwsbrief gerust door.

Kans op wiegendood

De kans op wiegendood in de kinderopvang is nog steeds verhoogd ten opzichte van thuis...


De eerste mijlpaal is gehaald!

Bewustindekinderopvang nieuwsbrief   |   Nummer 12  |   Mrt 2017

Jullie hebben inmiddels al meer dan 1000 toetsen gemaakt! In deze nieuwsbrief aandacht voor de meest gemaakte toetsen inclusief de links per onderwerp. Op naar de volgende 1000!

Welke toetsen zijn het meest gemaakt?
De toetsen over de Meldcode Kindermishandeling worden van alle toetsen verreweg het meeste gemaakt. Hieruit concluderen wij enerzijds dat dit onderwerp als belangrijk wordt gezien en anderzijds dat de...


Wiegendood preventie!

Bewustindekinderopvang nieuwsbrief   |   Nummer 7   |   Sept 2016

 

Verhoogde kans wiegendood

In deze nieuwsbrief aandacht voor het onderwerp preventie wiegendood. De herfst staat voor de deur, de ramen en deuren sluiten en de kachels gaan weer aan. Weet jij waar je op moet letten naast de slaapkamer temperatuur?

Kinderopvangtotaal heeft op 26 september ook aandacht besteed aan dit onderwerp. In het artikel staat dat de kans op wiegendood in de kinderopvang nog steeds verhoogd is ten opzichte...

Promoot Bewustindekinderopvang.nl Blog