Over

Bewustindekinderopvang.nl is een initiatief van Kindercentrum Altijd Lente in Amsterdam. Na jarenlange ervaring in het eigen kindercentrum met het borgen van kwaliteit binnen onze eigen centra zetten we ons ook extern in voor het bewust en beleidsgericht werken met Bewustindekinderopvang.nl.

De regeldruk is enorm gestegen de afgelopen jaren en zo ook het aantal protocollen en beleidstukken. Dit vraagt meer van medewerkers in de kinderopvang. Via de site bewustindekinderopvang.nl willen we de medewerkers in deze ontwikkeling ondersteunen.

Bewustindekinderopvang.nl ondersteunt de medewerkers vanuit de gedachte dat ontwikkeling ontstaat door nieuwsgierigheid en intrinsieke motivatie. Niet door op te leggen of te forceren.

Ben je geïnteresseerd of wil je op de hoogte blijven? Neem gerust contact op met Vanessa Meerhoff.

 

Vanessa Meerhoff is orthopedagoog en ruim 14 jaar werkzaam bij Kindercentrum Altijd Lente. Ze kent de praktijk en de knelpunten goed. Deze ervaring zet ze in tijdens haar werk.

Vanessa heeft zich de afgelopen jaren onder meer verdiept in de borging van kwaliteit, kwaliteitssystemen en coaching op de werkvloer.

Vanessa haar persoonlijke drive; “Ik kijk graag samen naar hoe iets beter kan en draag kennis over aan de medewerkers. Je blijven ontwikkelen en het beste uit jezelf halen zijn belangrijke elementen in mijn benadering. Mijn missie is om te werken vanuit de krachten van de medewerkers en ze trots te laten zijn op hun vak!

Social Networks